1

Fightingfesten Tekken Tag Tournament 2 och supersvåra Dark Souls kan numera ställa sig till raden av bakåtkompatibla Xbox 360-titlar som kan avnjutas på Xbox One.

Det sistnämnda visste vi redan om på förhand, det ingår nämligen när du förhandsbokar Dark Souls III. Som grädde på moset är Tekken Tag Tournament 2 just nu nedsatt i pris (för guldmedlemmar) på Xbox Marketplace.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.