Det var i förra veckan som vi kunde rapportera att spelsajten Kotaku plockat upp källor som skvallrat om Playstation 4.5 - en kort och gott mer kraftfull PS4. Nu har våra brittiska kollegor på Eurogamer.net snappat upp fler.

Tydligen ska Sony redan ha tagit fram prototyper med bättre grafikkort. Prestandan är dock "realistically it is nowhere near enough to provide native 4K gaming at the same quality level as current 1080p titles."

Spänningen tätnar.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material