Vad säljer Xür i helgen (25-27 mars)

Har Xür med sig något påskgodis i helgen?

I veckan fick vi äntligen något nytt att se fram emot. 12 april släpper Bungie vad de kallar för the april update, en bunt nya saker att göra för de som längtat efter nytt PvE-innehåll. Robert har redan gjort en grym summering av det som Bungies reveal stream gick igenom, så jag ska inte skriva så mycket mer om det här. Men jag kan säga att här är en som är extremt peppad i alla fall.

Nu vidare till vad ni alla är här för, vad har Xür med sig den här påskhelgen?

Empyrean Bellicose

Har skrivit om den här innan, men i rätt händer (huvud) kan den här hjälmen för titans vara otroligt dödlig hos en bra PvP-spelare. Huvudperken gör att man svävar i luften när man siktar, och är du snabb med din sniper kan du ta ner dina fiender från nya och oväntade vinklar. Samtidigt öppnar du upp dig själv för skada, så nyckeln här är att vara en bra och snabb sniper.

Crest of Alpha Lupi

Min grund-exotic för min hunter i Trials of Osiris då huvudperken gör att du kan återuppliva dina kompisar fortare, och låter dig bli återupplivad fortare. Räddat mig och mitt fireteam en bunt gånger från att förlora en omgång.

Alchemist's Raiment

En snygg exotic till din warlock som ger dig glimmer när du plockar upp huvudammo och laddar dina granater och melee när du plockar upp orbs samtidigt som din super är laddad. Jag fattar helt ärligt inte den här exotic-chesten. Var ska man använda den? När passar den? Någon får gärna berätta mer i kommentarerna!

Invective

Slutligen har han även med sig Invective, en shotgun som sakta fyller på sin ammo automatiskt. Är definitivt ett bra köp. Även om det finns bättre shotguns i PvP så är den extremt användbar nu när man inte har special ammo när matcherna börjar.

Ok det var allt, ha en trevlig påsk så hörs vi nästa vecka!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading