1

Det har inte ens hunnit gå fem dagar sedan Microsoft adderade Dark Souls och Tekken Tag Tournament 2 till listan av bakåtkompatibla Xbox 360-spel på Xbox One - och nu är det tydligen dags igen. Halo-fans och fightingfreaks kan skatta sig lyckliga denna gång, spelen som lagts till är nämligen:

- Halo Wars (Games on Demand)

- Soulcalibur II HD Online (Arcade)

- The King of Fighters '98 Ultimate Match (Arcade)

Som kul notis kan jag tillägga att HD-versionen av Soulcalibur II tillåter dig att lira både som tidigare Xbox-exklusiva Spawn och PS2-exklusiva Heihachi. Link syns, naturligtvis, inte till så långt ögat når.

Tack till Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

Spel i den här artikeln

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.