Snart är det bara lite drygt en månad tills demoner ska slitas itu i den fjärde inkarnationen av Doom. Spelet har nu fått en riktig käftsmäll till trailer som tar en cinematisk riktning till tonerna av The Refused. Det är sannerligen adrenalinkicken vi behöver inför spelet lansering.

Doom kommer att lanseras den 13 maj, 2016 på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson