Nya föremål har visats upp inför Destinys april-uppdatering

Nya och gamla rustningar och möjligheten att skräddarsy dem mer

Under onsdagen tog sig Bungie tiden att visa upp ännu en del inför den kommande uppdateringen nu i april efter att man visat upp nya saker man kan göra veckan innan. Den här gången handlar det om vilka möjligheter du har till nya föremål och nyheter på den fronten. Det är både ett kärt återseende och nya rustningar som gör entré och det verkar som om Bungie lagt krutet på möjligheten att skräddarsy våra karaktärer ytterligare.

Fokus under streamen låg på utseendet på de nya rustningarna för de olika klasserna, däribland en Taken-armour som ser sjukt snygg ut. Dessutom verkar det som om vi kommer få se ett nytt svärd att jaga efter i form av Taken-utseende. Utöver det här så tillkommer även nya skepp, sparrows och ett nytt föremål vid namn Chroma.

1

Chroma är Bungies nya sätt att låta oss skräddarsy våra karaktärer genom att vi kan sätta in deod-liknande applikationer på vår utrustning som inte påverkas av shaders. Visst blir vi en måltavla med en jättestor bulls-eye på i crucible, men vad gör man inte för att se fab ut?

För att få tillgång till nya föremål så har Bungie även lagt till Sterling Treasure Box, vilket är en låda som innehåller nya föremål i form av bland annat rustningar och chroma. Dessa lådor går att få tag i 3 gånger per vecka genom postmästaren i the Reef, vinna en level 41 Prison of Elders och genom en weekly Crucible-match. Dessutom kommer de kunna köpas för Silver genom mikrotransaktioner.

Dessutom gör gamla vapen en comeback. Bland annat den populära kalaspuffran Shadow Price med flera kommer att gå att få tag på genom reward packages från Vanguard och Crucible och kan ha en light level på upp till 330.

I och med nya vapen och möjligheter att samla mer utrustning så har även Bungie gjort det betydligt lättare för oss att infusa vapen och rustning. Från och med den nya uppdateringen så kommer utrustningen nu infusar att få exakt samma light som det utrustningen du tar sönder, vilket gör en enorm skillnad från hur det fungerar i dagsläget.

2

Dessutom kommer vi att få se fler exotiska vapen och rustningar från Destinys första år återkomma. För tillfället så avtäcker Bungie dem en efter en på sitt instagram-konto, men i skrivande stund har Queenbreaker´s Bow, Purifier Robes, Patience and Time, Eternal Warrior, Universal Remote, Lucky Raspberry, Lord of Wolves, ATS/8 Arachnid, ACD/0 Feedback Fence, Khepri´s Sting, The Glasshouse, Sunbreakers och Dreg´s Promise utannonserats. Tyvärr ingen Icebreaker än och verkar även utebli den här gången också. De som fortfarande väntar på Gjallahorn kommer nog vänta i onödan den här gången också. När Gjallahorn "togs bort" så svor Bungie att det vapnet aldrig skulle återvända till spelet, vilket de verkar hålla.

Som grädden på moset så får vi även tillgång till större bank i form av en ny tab i alla kategorier.

Vill du läsa allt i sin helhet så kan du hitta det här eller titta på videon nedanför om du vill se hela streamen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading