Dark Souls 3 har redan lanserats i Japan, men det stoppar inte Bandai Namco från att skapa fler trailers. Tillsammans med den kända regissören Eli Roth från Hostel har de skapat en kusligt och animerad video. I riktig Dark Souls-anda berättar klippet en mörk och obehaglig historia om en riddare som blir kidnappad av tre mäktiga häxor.

Spana in trailern nedanför och även klippet om hur allt skapades:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.