The Divisions första gratisexpansion har fått datum

Raid, loot och andra utmaningar. Mer end game åt alla!

Ubisoft har tagit bladet från munnen och utannonserat att the Divisions första uppdatering, Incursion, kommer att släppas den 12 april. Huruvida det här är ett medvetet val att ge ut materialet så pass nära Destiny eller ej vågar jag inte säga, men det ser onekligen ut att vara ett väldigt strategiskt placerat datum.

Ubisoft väljer även att ge oss mer information kring materialet att gotta oss i. Själva raiden kommer att heta Falcon Lost och kommer utspela sig i undergjorden i ett vattenreningsverk. Tillsammans med 3 medspelare ska ni stå emot vågor av fiender där poängen i slutänden kommer att bestämma hur pass bra belöning ni kommer att få. Hela set med armour utlovas för alla att samla. De nya seten erbjuder även nya skills som låses upp efter att du fått fler rusningsdelar i setet.

Raiden kommer att kunna spelas i Hard och Challenge mode och kommer att ha match making. Dessutom kommer spelare att kunna spela om raiden hur många gånger som helst och få belöningar varje gång.

Ute i världen kommer vi även få nya möjligheter till bland annat Phoenix Credits och Division tech när dagliga utmaningar kommer till spelet. I sedvanlig anda så verkar det vara hederlig farmning som står på menyn då det handlar om att döda si och så många fiender av en typ.

Spelare som föredrar Dark Zone kommer inte heller de bli utan nytt innehåll. En gång i timmen kommer det att landa high end-gear i Dark Zone och kommer att vaktas av tuffa fiender. Innehållet kommer bara att kunna tas av ett lag innan det försvinner, vilket gör att det kommer bli en kapplöpning utan dess like som spär på det känsliga läget som redan rår i Dark Zone. Innehållet kommer inte heller att behöva extractas med en helikopter, vilket gör att andra spelare inte kommer att kunna roffa åt sig utrustningen efter att den blivit tagen.

Dessutom kommer vi att kunna byta saker med varandra efter uppdateringen. Möjligheten till det här kommer dock enbart att finnas tillgänglig med dina gruppmedlemmar och enbart ifall de var med i gruppen medan utrustningen plockats upp. Dessutom kommer möjligheten att ge bort och byta saker med andra spelare enbart vara tillgänglig i 2 timmar efter att du plockat upp utrustningen. För Dark Zone-spelare så kommer bytet bara kunna ske i slussen till och från Dark Zone.

Mindre uppdateringar, men ack så välkomnande, är bland annat möjligheten att följa medspelare med kameran när du är död. Dessutom återkommer drönare till spelet, men bara som en del av fiendernas arsenal. Förbered er på nya strategiska dilemman.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading