Vad säljer Xür i helgen (1-3 april)

Inga aprilskämt här inte.

Apriluppdateringen närmar sig med stormsteg och min #hype blir sakta men säkert aningen större för varje stream Bungie gör. Senast pratade de om vapen och gear som vi kan grinda för, och även om uppdateringen inte är helt okontroversiell (köpa armor för silver till exempel) så fanns det mycket roligt att se fram emot. Robert har skrivit om det här.

Så vad har Xür med sig såhär 1 april?

The Taikonaut

Snygg hjälm för titans som lägger till tracking på rocket launchers. Bra tillsammans med till exempel Dragon's Breath. Dessutom droppar heavy ammo oftare vilket alltid är användbart i PvE.

Sealed Ahamkara Grasps

Vantar till din hunter som ger dig en extra melee charge och där varje skada du åsamkar någon med din melee ger en chans att fylla på din primary ammo. Har faktiskt använt dessa då och då för att få en extra smoke grenade till min Nightstalker (men funkar givetvis också med kastknivar till din Gunslinger).

Apotheosis Veil

Hjälm för din warlock som ger tillbaka all hälsa, melee charge och grenade charge när du använder din super. Kan vara livsavgörande i PvP, men är väldigt situationsspecifik.

För 19 strange coins kan du även köpa med dig en exotic gauntlet engram. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading