3500 kronor. Så mycket kostade ett Dark Souls-te som nyligen såldes på Ebay. Spelet är otroligt populärt (märkligt nog...) och pengarna som spenderades på rariteten gick direkt till välgörenhet.

"Yorkshire Tea did it for us as we drink it in the office, and they had fun with their designer and purely modded the logo and sealed it in their factory. We liked it so much we just decided to auction it to raise some money for SpecialEffect as a charity we support among many."

Så kan det gå! Här kan du läsa mer.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.