Dark Souls III släpps på våra breddgrader om två veckor, men i Japan har det redan landat i spelbutikerna. Därför ligger japanerna också före oss i väst i kampen om att bemästra From Softwares dödssmiskare.

Sen finns det spelare som är lite mer galna än andra. Jung Ho Min är en sådan som lyckats klara ut spelet på mindre (!) än två timmar. Den exakta tiden är en timme, 42 minuter och tio sekunder - något han redovisar i sin speedrun som du kan se nedan. Vi varnar dock för spoilers.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.