Det andra avsnittet i kortfilmsserien om Overwatch, titulerat Alive, har släppts och du kan se den nedan. I videon blir världen som Overwatch utgör lite, lite mer logisk. Stealth, rogue och sniper-fans kommer säkerligen gilla vad de ser i Widowmaker men frågan är; Kommer de att uppskatta hennes politik?

Om du missade första delen, kallad Recall, kan du kolla på här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.