Man at Arms är ett gäng dårar som älskar att skapa replikas från spel. Den här gången ger de sig i kast med Great Sword of Artorias från Dark Souls III. Och i sedvanlig ordning slår skaparen sönder en massa skrot med svärdet han nyss skapat. Kolla nedan:

Om du missat vår recension (som publicerades i morse!) hittar du den här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.