James Rolfe, mera känd som The Angry Video Game Nerd, var tidigt ute med att filma sig själv när han spelar. Redan 2004 faktiskt, men det var först 2006 som han lanserade sin första video på Youtube. För att fira den 10-årsdagen kommer nu ett extra långt - och kanske hans bästa - avsnitt hittills.

För dem som har missat släpptes även AVGN Adventures II: ASSimilation för lite drygt en vecka sedan på Steam. Som namnet avslöjar är det uppföljaren till det kritikerrosade och extremt svåra första spelet. Ta en kik nedan, nu erbjuds vi samma svårighetsgrad fast med en vacker världskarta och bossar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.