Som bekant har David Hayter, rösten till Solid Snake, inte mycket övers för Hideo Kojima längre. Men det stoppar inte honom från att återvända till karaktären som gjorde honom känd - nu i ett fanprojekt.

1

Det är gänget bakom den numera nedlagda Metal Gear Solid-fanremaken, the Fan Legacy Team, som startat ett nytt projekt: Ett virtuellt Metal Gear Solid-museum.

The Fan Legacy: Metal Gear Solid är tänkt att hylla spelserien, ett virtuellt museum i förstapersonsperspektiv som får stöd för VR. Om projektet inte stöter på problem från Konamis sida är det tänkt att det ska släppas i maj.

"The Fan Legacy: Metal Gear Solid will feature many pieces of amazing fan art from devoted lovers of the series and our collaborators," har utvecklarna skrivit på sin facebook-sida.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg