Vad säljer Xür i helgen (8-10 april)

Börja helgen med ett besök i Destiny!

Nästa vecka släpps äntligen den stora apriluppdateringen och vi får nya saker att göra i Destiny! Jag börjar faktiskt bli ganska peppad och ser fram emot lite nytt PvE att grinda. Men idag är det fredag och Xür väntar på dina strange coins. Denna vecka har han med sig:

Crest of Alpha Lupi

En klassisk exotic som är både jättebra och jättetråkig samtidigt. Har klassiska Trials-perken "Keeper of the Pack" som gör att du kan återuppliva dina kompisar snabbare i PvP. Min standardexotic i Trials of Osiris helt enkelt.

Don't Touch Me

Vantar till hunters, som gör dig osynlig när du tar skada av en melee attack. Helt klart användningsbar men Nightstalkers osynlighetsförmågor är kanske lite mer effektiva.

The Impossible Machines

Med dessa får du "Landfall"-perken gratis, som har blivit lite nerfad av Bungie. Istället kan du välja Ionic Blink och Superconductor, den ena bra för PvP och den andra för PvE. Funkar utmärkt med PvE-builds för att rensa många fiender samtidigt.

Veckans exotic engram är chest. Ok ha en trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading