Battleborn öppen beta är igång nu

Plus: detta får du i säsongspasset.

Vet du inte vad du ska hitta på i helgen? Gearbox Softwares senaste alster Battleborn har öppen beta och är igång precis just nu. Så skynda dig att ladda ner från Playstation Network och Xbox Live just nu!

Samtidigt har de passat på att släppa lite detaljer kring säsongspasset. Det kommer innehålla fem extra DLC:s efter att spelet släppts och varje del kommer ha ett nytt kampanjuppdrag. Utöver det ingår olika dräkter till hjältarna och nya "taunts". Playstation-spelare som deltar i den öppna betan kommer få första DLC-paketet gratis och samtidigt låsa upp karaktären Alani. Dessutom får man en hjälte-nyckel som kan låsa upp valfri hjälte i spelet.

Har du något intresse av Battleborn och spelat på Playstation är det alltså lägligt att hoppa in och testa lite nu. Battleborn-betan håller på hela helgen och innehåller både två kampanjuppdrag och ett PvP-läge. Det färdiga spelet släpps till PC, Xbox One och Playstation 4 den 3 maj.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading