Microsoft bjuder in ännu mer till spel över plattformar

"Vi är redo" säger Xbox-chef

Förra månaden meddelade Microsoft att de kommer tillåta spel mellan Playstation 4, Xbox One och PC i framtiden, och nu har ID@Xbox europeiska chef Agostino Simonetta understrukit deras inbjudan till de andra plattformarna. I en intervju med våra kollegor på brittiska Eurogamer säger han "any title that wants to update their game to include cross-network play, any title that wants to launch soon and take advantage of that, we're ready".

Enligt Simonetta handlar det enbart om att utvecklarna bakom spelen ska bygga in funktionen i spelet och, får man förutsätta, att Sony tillåter det. På frågan huruvida Sony, där Simonetta tidigare arbetat, har hört av sig svarar han: "We can only say: we're ready. We've done our bit and we welcome anyone who wants to take part".

Rocket League ska vara den första titeln som tillåter funktionen. Frågan är hur sugna Sony är att hoppa på tåget då de har krossat Xbox i försäljningssiffror, men vi hoppas fortfarande!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading