Brädspelsskaparna Steamforged Games och Bandai Namco annonserade idag att Dark Souls ska bli brädspel. "As Dark Souls fans, we could not be more excited to be given the honor of developing a board game that embraces everything that makes Dark Souls the deep, compelling game experience that it is,'' säger företaget i sitt stolta uttalande.

Denna månad kommer brädspelet upp på kickstarter med ett obestämt releasedatum, men var inte oroliga. Steamforged Games senaste brädspel tjänade 300% mer än kickstarter-målet. Det finns ingen information om när brädspelet utspelar sig eller vad som ska förväntas. Kanske blir det som Risk eller Talisman. Allt vi kan göra är att vänta och se.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.