1

Efter att Adam gjort en superstream i vår fredagsstream så känner nu Lucas att han inte vill vara sämre. Därför kommer vi att dra igång en extra stream ikväll klockan 21.00 där Lucas tar sig an hypade storspelet Dark Souls 3.

Häng med och spana in ifall Lucas kan behålla lugnet eller ifall hans kontroll kommer få mer pisk än monstren han möter. Framförallt kommer vi att ha roligt tillsammans i chatten och det är fritt fram att reta Lucas för hans misstag. Risken finns att han klarar sig ganska bra dock och vill vi se mer lidande och död så får vi nog hoppas på att vår alldeles egen chefredaktör kör en Dark Souls-stream någon gång (håller tummarna).

Streamen hittar ni på vår youtube-kanal, alternativt här nedan efter att streamen startat. Vill ni se hur Adam klarade sig i Quantum Break i fredags så hittar ni den videon här! Dessutom så kan ni läsa på innan vad Lucas tyckte om Dark Souls 3 i sin recension och bomba honom med frågor när streamen väl börjar.

Praise the Sun!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)