Gänget bakom spelpodcasten Spelmarken har sparkat igång ett nytt projekt där de avhandlar From Softwares dödssmiskare Dark Souls. Om du älskar att dö, dö, dö och pinas kan det absolut vara värt en titt.

Lyssna nedan eller klicka in på deras Soundcloud här.

Gillar du Dark Souls?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.