I nästa vecka släpps Star Fox Zero till Wii U. Många recensenter har dock redan fått lägga labbarna på spelet, och därför har också lite information läckt ut.

Bland annat har videos på eftertexterna ramlat ut på internet (som vi inte kommer publicera här, alls) och en liten intressant detalj bland dem är att Nintendos förra VD, Satoru Iwata, hyllas i en mening som visas mot en solig (och lite molnig) himmel:

"This game is dedicated to our wingman who fell in battle".

Satoru Iwata avled förra året i cancer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson