Gears of War 4 är snart här och The Coalition jobbar enligt hektiskt schema för att färdigställa eposet. Häromdagen släppte de en ny trailer där vi fick se Marcus Fenix som farsa, och nu kommer ännu en.

Det är ingen regelrätt trailer utan snarare en video med godbitar från spelets multiplayer. Här kan du bevittna hur du slaktar fiender på löpande band med allt från krut, vassa gevärspipor och annat makabert. Kolla:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.