Det släpptes som bekant en Gears of War 4-trailer här om dagen där vi fick se Marcus Fenix i rollen som pappa. Här på redaktionen blev vi rörda och rent av rös av stämningen, något vi inte verkar ha varit ensamma om.

Cliffy B, som skapade serien när Xbox 360 var aktuell, blev nämligen både rörd och stolt. På Twitter skrev han så här:

Gears of War 4 släpps den 11 oktober. Innan dess kan vi se fram emot den öppna betan som sparkar igång 25 april. Om du missat trailern så hittar du den här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.