För er som levt under en sten eller gått vilse i ödemarken så har en trailer för kommande Rogue One: A Star Wars Story släppts på nätet. Filmen utspelas innan händelserna i filmklassikern från 1977 och handlingen kretsar kring en rebellstyrka som ska stjäla ritningarna till den första Death Star.

Nu har en galning som kallar sig för UpIsNotJump återskapat trailern i Fallout 4. För att få fram resultatet använde UpIsNotJump konsolkommandon och ett antal moddar som finns på Nexus Mods.

Arbetet tog 60 timmar och är minst sagt imponerande. Kolla nedan på videon och jämför med trailern du ser precis under den:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.