Har du någonsin drömt om att köra runt på Rainbow Road i verkligheten? Nu har den kända elbilstillverkaren Tesla gjort drömmen verklig, nästan iallafall. I deras bilar har de nämligen lagt till en grafisk funktion i GPS-systemet som gör att den vanligtvis gråa och tråkiga vägen på skärmen nu lyser i regnbågens alla färger - precis som i Mario Kart. De har även lagt till en psykedelisk låt med kobjällror, så även om det inte är uttalat kan man knappast ta miste på vilket spel de vill hylla.

För att aktivera regnbågsvägen behöver man uppdatera till den senaste mjukvaran och sen starta bilens autopilot fyra gånger i snabb följd enligt en tweet från Teslas grundare Elon Musk.

Ta en kik nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.