Dagens märkligaste: Nu kan din 3DS se ut som en Playstation

Är ingenting heligt längre?

Är du trött på din gamla 3DS? Önskar du att det var en Playstation Vita du hade i händerna istället? Nu har ett kinesiskt företag producerat ett antal cover-plates för New 3DS som lär väcka anstöt bland Nintendo-fansen, de har nämligen smäckat upp Sonys logga och Playstation-symboler på dem. Även den gröna Xbox-loggan finns tillgänglig för den som vill dölja sin Nintendo-maskin.

Personligen tycker jag att de är rätt så snygga, men frågan är vem de egentligen är till för? Är det de tuffa rebell-kidsen som älskar sin 3DS men vill vara lite coolare som de äldre barnen som spelar på Sony? Eller är det bara för att det är lite meta-roligt?

Här går det att köpa dem, och nedan ser du bilderna:

2
4
1
5
6

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading