Om NX skulle bli en katastrof (vi håller tummarna för att den blir nya Wii rent försäljningsmässigt) har Nintendo en ganska stabil plan att luta sig tillbaka på. Deras första mobilspel heter Miitomo och säljer kort och gott väldigt bra.

Miitomo har redan över fyra miljoner aktiva användare, och genererar enligt Surveymonkey hela 40 000 dollar per dag i mikrotransaktioner. Så länge Nintendo inte satsar helhjärtat på mikrotransaktioner i sina konsolspel är vi nöjda.

2015/articles//a/1/8/2/4/2/4/2/eurogamer-0vhtxg.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg