Så här detaljerade blir karaktärerna i Dark Souls-brädspelet

Mumma!

För bara ett par dagar sedan kunde vi rapportera om det kommande brädspelet med Dark Souls-tema. Nu är det spikat att projektet får en Kickstarter som kickar igång på tisdag den 19 april och till spelet kommer väldigt detaljerade pjäser.

Spelet är för upp till fyra personer och enligt tillverkarna kommer det, "otippad" nog vara det svåraste brädspelet någonsin. Här är den fullständiga beskrivningen:

"Featuring an exciting "fast setup, long reveal" mechanic that gets you into the game faster and builds the location as you explore. The sense of danger is palpable as you discover new locations and the monsters that inhabit these dark places. The core combat mechanic and enemy behavior system forces deep strategic play and clever management of stamina to survive.

The game will ship with numerous boss and mini-boss encounters, and as mentioned above, will utilize an innovative behavior mechanic that will mean no two encounters are ever the same, thus giving the game near infinite replayability.

Using our advanced miniatures pipeline and working with one of the finest board game manufacturers in the world, the quality and detail in the miniatures will be world class. As Dark Souls fans, and with the entirety of the Dark Souls universe available to us, one of the hardest decision has been to narrow down which enemies and bosses to include in the core game. We wanted to be sure to use both old favorites as well as new enemies from Dark Souls 3.

We are pleased to reveal that one of the boss fights included in the core game will be the Dragon Slayer Ornstein and Executioner Smough.

From the start of this project, Steamforged Games has worked closely with the team at BANDAI NAMCO Entertainment; Dark Souls fans can be sure that this board game will give an experience that captures the very essence of the original video games."

1

För mer information och fler bilder, klicka dig vidare hit.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading