Stardew Valley kan nu fira en miljon sålda exemplar

Ännu mera strongt.

Det var inte alls längesedan som vi kunde berätta att mysiga Stardew Valley sålts i en halv miljon exemplar, nämligen tidigare i mars. Nu har siffran stigit radikalt till att passera över en miljon sålda exemplar, bekräftat av Chucklefish Games för Polygon.

"It's actually at 1,007,000 [copies sold] as of now," ska en av Chucklefish Games representanter ha sagt i ett mail till Polygon. SteamSpy - en spårningsplattform som håller koll på Steamförsäljningen - har ännu inte sett över den summan, men baserat på det uppdaterade numret så har Stardew Valley hamnat precis under free-to-play-liret Ark: Survival of the Fittest och H1Z1, vars försäljningar utgörs av både gratis- och betalversionerna.

Enligt SteamSpy är alltså bondesimulatorn en av de största lanseringarna på Steam i år, hittills.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading