Alla älskar GoldenEye 007 till Nintendo 64, eller hur? Kanske du tycker att spelet inte åldrats så bra, eller så tycker du helt tvärtom att det redan i sin ursprungsform var för modernt. Nu har en modd släppts för dig i sådana fall, den heter Goldeneye007 Tc Gzdoom och förvandlar Doom 2 till Goldeneye. Ja, det ser lika fantastiskt ut som det låter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.