Koreanska cosplay-stjärnan Tasha har smällt ihop en alldeles utomordentlig Overwatch-utklädnad. Som du kan se nedan är hon mer eller mindre identisk med karaktären hon ska föreställa, nämligen Tracer.

Bilden är hämtad från hennes Facebook-sida och det är inte bara kläderna utan även posen som gör det. Eloge!

1

För fler bilder, kila in hit.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.