Vad säljer Xür i helgen (15-17 april)

Pang pang pang pang pang pang pang i all evighet.

Åh Destiny, det är inte alltid helt lätt att älska dig. Apriluppdateringen har kommit, med lite "nytt" PvE, nya saker att grinda och framför allt ett kontroversiellt tillägg av mikrotransaktioner. Jag håller på att fila på en text om de så kallade Sterling Treasures som du kan köpa i spelet så jag ska inte gå in på detaljer här, men man kan väl sammanfatta det med att jag inte är helt överens med hur spelet utvecklas just nu. Som sagt, återkommer i frågan.

Tills dess är Xür tillbaka, den här gången i The Reef. Han har med sig detta:

Helm of Saint-14

En snygg hjälm för Titans, som kan vara väldigt användbar för defenders i PvE. Den förblindar alla fiender som kliver in i din bubbla och fungerar väldigt bra varje gång du behöver lite andrum. Till exempel i nya Challenge of Elders.

Young Ahamkara's Spine

Vantar till alla hunters som vill ha en extra tripmine och som får dem att sitta kvar längre. Bra för att kontrollera delar av kartorna i PvE, speciellt i spellägen med få spelare typ Elimination.

Starfire Protocol

En Warlock-chest från year 1 som ger dig en extra fusion-granat. Fler granater är alltid bra i PvP, men det finns en bunt andra exotics jag hellre tar med mig i PvP. Ganska snygg dock!

Bad Juju

Vapnet den här helgen är en klassiker som fortfarande håller. Varje kill gör att ammon fylls på automatiskt, om du ska farma lite bounties i patrol behöver du i princip aldrig ladda om ditt vapen. Du ba: pang pang pang pang pang pang i all evighet. Älskar Bad Juju!

Ok det var det! Ses i Elders-fängelset!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading