2016 tycks bli Dooms år då det fjärde spelet i serien släpps i vår och nu även en mod för atmosfäriska Doom 3.

Modden går under namnet Doom 3: Redux och bär på målet att modernisera spelet grafiskt, ljudmässigt och vad gäller UIn. En annan rolig sak som lagts in är mixning av spelets ljudloggar som spelaren kan lyssna på efter vägen. Dessa har nu bakgrundsljud som ska passa för karaktären som pratar i respektive logg.

Spana in själv och se om det kan vara något att testa:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.