Dessa dagar spekuleras det hejvilt om uppföljaren till ett av tidernas bästa spel, Red Dead Redemption. På Neogaf verkar en användare lyckats få fram ännu ett tecken på spelets existens, nämligen spelets karta. Det är användaren Mideon som, genom vad han uppger är kontakter på Rockstart, lyckats få fram en kopia.

På kartan (som du ser nedan) syns bland annat området New Bordeux - en stad som även medverkar i Mafia III. Och Mafia III ges som bekant ut av Take-Two Interactive som även ansvarar för Rockstars spel. Dessutom ryktas det att Red Dead Redemption utspelas innan föregångaren.

Värt att notera är att kartan är borta från Neogaf då användaren blivit "ombedd att ta ner den", vilket i sig styrker dess äkthet.

1

Vad tror du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.