a

I uppdateringen som kommer senare den här månaden så kommer vi få bekanta oss med ett välkänt ansikte i form av Guile. Guile kommer att finnas tillgänglig gratis för alla att ladda ned tillsammans med en egen utmaning och story tills Zenny shop öppnar upp. Vill man även leka modeguru så krävs det season pass för att få tillgång till Guiles alternativa utstyrsel.

Air Force Base kommer även att finnas tillgänglig att köpa till ett pris av 70000 FM och gratis för de som har season pass.

Capcom beskriver hur Guile som karaktär fått ytterligare fokus på att agera en offensivt i form av att kunna röra sig framåt medan han duckar tillsammans med nya kombos.

Utöver karaktärs-DLC så meddelar även Capcom att de sätter hårdare tag mot fuskare som hoppar ur matcher innan de slutat. Dessa spelare kommer nu att bli utelåsta från match-making och det verkar som att Capcom filar på fler möjligheter för att göra livet surt för rage-quitters.

Har du börjat nynna på Guiles theme än? Om inte, eller ifall du bara vill ha mer information, så kan du besöka Capcoms blogg för att lära dig mer om uppdateringen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.