Utvecklarna till bland annat Ratchet & Clank och Sunset Overdrive släpper den 12 juli spelet Song of the Deep till PS4, Xbone och PC. Spelet är ett av de första i raden som ges ut av GameStop i deras projekt GameTrust. Projektet går ut på att finansiera utvecklare till att utveckla spel exklusiva till butikskedjan och att samtidigt ge dem förtroendet att arbeta utan att GamStop lägger sig i utvecklingen. Fler spelutvecklare som ska finansieras är Ready at Dawn (The Order: 1886), Frozenbyte (Trine, Shadwen) och Tequila Works (Deadlight, Rime).

Spelet kommer att handla om en flicka vid namn Merryn som bygger sig en u-båt för att leta reda på sin försvunna far. Spelet liknar sig en gammal hederlig shooter/ metroidvania i undervattensmljö med fokus på att vara charmigt och vackert.

Insomniac Games satsar även på VR just nu, något som du kan läsa om här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.