The Technomancer kanske är ett spel som glidit under mångas radar sedan det utannonserades förra året (jag hörde precis om det för första gången för en halvtimme sedan), men vissa kanske känner igen utvecklarnas tidigare spel. Spiders har släppt spel som bland annat Mars: War logs, Of Orcs and Men och Bound By Blood.

Nu har vi en ny trailer för deras kommande rollspel där vi intar rollen som en Technomancer, en krigare som kan kontrollera elektricitet. Trailern är av det längre slaget och går igenom lite av spelets bakgrund, hur det fungerar med strider, karaktärer och de hot som finns på Mars.

Spelet släpps den 21:e Juni till Playstation 4, Xbox One och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.