Cliff Bleszinski, eller Cliffy B som han kallas i gamingkretsar, har gjort sig ett namn som en av spelvärldens främsta inom shooters. Han ligger bland annat bakom den vida omtyckta Gears of War-serien.

För tillfället knåpar han på sitt första spel med nya studion Boss Key Productions (där även Arjan Brusse, som tidigare jobbat med Killzone, ingår) och den här gången är det förstaperson som gäller (Gears of War är ju en tredjepersonsskjutare). Lawbreakers, som spelet heter, är extremt fartfyllt och har ett klassbaserat upplägg. Vi ska kunna böja och bända gravitationen till vår vilja och kasta oss hejvilt fram och tillbaka över kartorna.

Videon nedan är den senaste som släppts och visar precis hur fartfyllt det hela är. Tydligen ska mycket inspiration ha hämtats från Unreal Tournament, och bara det bådar gott i mina öron.

Du kan just nu försöka få dig en plats i alfaversionen genom att klicka här. Lawbreakers kommer att figurera under PAX East som startar i Boston imorgon, där även ett spelbart demo kommer att finnas tillgängligt.

Spelet planeras släppas till PC någon gång denna sommar.

Tack, Gamespot!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Fler artiklar av Petter Hansson Frank