1

Nya tider och nya dagar. Allt är precis som vanligt på Eurogamer när vi ständigt försöker förändras mot det bättre. Därför byter vi nu dag på veckostreamen från fredagar till söndagar och byter även tid från klockan 21 till klockan 20. Streamen kommer fortfarande hålla på en timme som standard. Nu behöver ni alltså inte hoppa över fredagsmyset till förmån för vår stream utan kan i lugn och ro spana in den på en mer hälsosam tid under söndagen.

Nog om det. Som ni förstår så kommer vi därför köra en stream nu på söndag klockan 20 istället. Den här gången har vår chefredaktör Andréas svarat på våra tända själars rop i Dark Souls 3 och kommer till undsättning i en skitig rustning och kokosnötsskal klapprande som en springare. Det är dock inga roliga skämt som kommer flöda den här gången utan titta på streamen utan minderårigt sällskap då både hårda ord och våldsamt beteende kan uppvisas.

För de som missade Lucas stream med Dark Souls 3 så finns den här och ger då en fingervisning på vad vi kan förvänta oss. Det var även under den streamen som vår käre Dark Souls-hatande chefredaktör blev utmanad till detta öde.

Streamen kommer att kunna ses här i inlägget vid start söndag den 24/4 klockan 20 eller på vår youtube-kanal. Där kan du även titta på gamla inlägg, däribland förra veckans stream med vår egna Jerry och Viktor från Seghopp.

Glöm inte att prenumerera på vår youtube-kanal för att vara säkra på att ni inte missar något.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)