Vad säljer Xür i helgen (22-24 april)

Det snyggaste vapnet i spelet.

Under veckan som gått gav jag mig in i King's Fall-raiden för första gången på säkert tre månader. Det var lite som att börja cykla igen faktiskt, eller som ett muskelminne som kickar in. Och det var kul! Men i övrigt är min Destiny-pepp ganska sval just nu, och apriluppdateringen gjorde ganska lite för att väcka den. Hur är det för er?

Den här veckan har Xür med sig lite allt möjligt, vi börjar med:

Helm of Inmost Light

Hjälm till din striker titan. Ger dig Death from Above och Headstrong så att du kan välja något annat ytterligare till din super. Den ser cool ut och striker titan är min favorit i PvP just nu, så varför inte?

Lucky Raspberry

Även om den ser ganska tråkig ut så är den ganska användbar för alla hunters som kör bladedancer. Du får utökad armor om du kör en arc-baserad klass, och din arcbolt granat når längre. Personligen är jag ingen bladedancer typ men det var väldigt länge sedan Xür hade med sig Lucky Raspberry så jag skulle plocka upp den ändå.

Purifier Robes

Och så till warlocks har vi Purifier Robes som förblindar fiender om du återupplivar dig själv som Sunsinger. Jag har testat den här en del och även om perken kan vara användbar är det så sällan att det är svårt att offra en exotic-plats för det här. Ibland i Trials of Osiris, men nja ändå.

Monte Carlo

Och sist en personlig favorit, den superslicka och vackra Monte Carlo med skott som studsar mot väggarna. Finns det bättre vapen? Japp. Finns det snyggare vapen? Alltså, tveksamt. Köp!

Glöm ej Three of Coins som vanligt. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading