Här är nya screenshots från The Witcher 3: Blood and Wine

Och mer information att vänta i maj.

Att rollspelsmästerverket The Witcher 3 kommer att få en ny expansion inom kort har vi redan snackat om. Nu har dock utvecklarna CD Projekt Red visat lite nya bilder från Blood and Wine, som expansionen heter. Bilderna ser ni nedan och jag rekommenderar att ni har dregelkopparna redo.

1
2
3
4
5

Vidare säger CD Projekt Red att Blood and Wine kommer att vara "en fascinerande berättelse med samma slags vändningar som är att förvänta av författarna". Mer information om expansionen kommer att släppas i maj. Det skriver Marcin Momot, koordinator för sociala medier hos CD Projekt Red.

"I can already tell you Blood and Wine is a fascinating story, with every sort of twist and turn you'd expect from our writers. Toussaint, the new realm we're creating for the expansion, is unlike anything you've seen in Wild Hunt - carefree and colorful, but your gut never stops telling you that there's some real dark stuff happening underneath all that."

Är du taggad på lite mer The Witcher?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading