Capcoms Street Fighter X Tekken blev tyvärr inte den crossover mellan giganter som vi hade hoppats på. Vad många förmodligen inte minns var att Namco även utannonserade en egen version planerad för senare lansering. Hittills har vi enbart sett konceptbilder och en testvideo där Tekken-profilen Heihachi utför en för Street Fighter ikonisk Shoryuken.

När Akuma utannonserades som gästkaraktär i kommande Tekken 7 var det många som åter fick hoppet för en framtida lansering av Tekken X Street Fighter, inklusive undertecknad.

Men så verkar inte fallet. I en intervju med GameSpot avslöjade Tekken-producenten Katsuhiro Harada att Namco alltid har communityn i åtanke vid utveckling av fightingspel. I ett klimat där många spelar Street Fighter V och andra inväntar Tekken 7 med spänning vore det inte rätt att släppa ett spel som delar spelarbasen, menar Harada.

Tråkiga nyheter för fightingfans, med andra ord.

Källa: GameSpot

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.