Igår öppnades Gears of War 4-betan upp för alla med Xbox Live Guld. Detta innebär, kort och gott, att du får möjligheten att ge dina vänner ett gäng motorsågssmisk innan spelet officiellt släpps i oktober.

Betan pågår fram till den första maj.

Ska du spela?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.