Inga fler Dark Souls-spel planeras, enligt Miyazaki

Vila i frid.

Dark Souls-skaparen Hidetaka Miyazaki har i en intervju med hemsidan GNN Gamer bekräftat det många fans av serien fruktat: Dark Souls är över. Här är ett citat från Miyazaki, om ni tvivlar:

"Dark Souls 3 will be have several DLCs like previous games. But there is absolutely no plan right now for any sequels, spin-offs, or tie-ins."

Detta betyder dock inte att allt hopp är ute för serien. Miyazaki säger att han inte med säkerhet kan säga att serien aldrig igen kommer återuppstå, även om han är väldigt noga med att påpeka att han personligen inte kommer återvända till serien. Dark Souls 2 är ett spel Miyazaki personligen inte var inblandad i, så det finns praxis här.

Enligt Miyazaki håller också From Software på att utveckla ett helt nytt spel, vilket borde kunna agera som plåster på såren för er som känner er besvikna över Dark Souls-nyheten. Det här spelet ska tydligen vara en helt ny grej, så en Bloodborne-uppföljare eller en Demon's Souls-remaster kan nog uteslutas.

Om du inte har spelat Dark Souls tidigare rekommenderar jag varmt att du provar det senaste spelet i serien, Dark Souls 3. Min recension hittar ni här.

Via VG247

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.

Relaterat material

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading