Här är en sex minuter lång trailer från Deus Ex: Mankind Divided

Och hypen är igång igen.

Det var i november förra året som vi motvilligt meddelade att kommande Deus Ex: Mankind Divided fick sitt lanseringsdatum flyttat till den 23 augusti, 2016. För att påminna oss om att spelet fortfarande är på väg har en ny trailer släppts där Adam Jensen för monolog om vad spelet handlar om.

Trailern säger oss inte mycket som vi inte redan visste, men vi får se nya ställen i Europa vi kommer utforska, samt se både nya och gamla ansikten som mycket väl kan tyda på mer tydliga kopplingar till originalspelet Deus Ex.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading