Med nya DOOM kommer en riktigt jävlig svårighetsgrad kallad Ultra-Nightmare. För er som är bekanta med serien sedan innan är Nightmare den svårighetsgrad som fått hundratals tangentbord att mosas under frustrerade spelares nävar. Och ja, nu blir det ännu svårare. I Ultra-Nightmare är varje död den slutgiltiga. Därför behöver du, om du nu skulle dö, starta om kampanjen från början. Det är om än mer oförlåtande än From Softwares spel.

I en intervju med IGN berättade id Softwares Marty Stratton och Hugo Martin att ingen på kontoret lyckats klara ut spelet på Ultra-Nightmare. Dock framgår det inte om någon lyckats, bara det att teamet själva står hjälplösa. Låter spännanade för alla självplågare där ute, inte sant?

DOOM släpps om två veckor till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson