Vad säljer Xür i helgen (29 april-1 maj)

En av Destinys mest ikoniska vapen till salu.

Det är Iron Banner-vecka i Destiny-land just nu, och jag hoppade in i några matcher i onsdags. På det stora hela en ganska angenäm upplevelse faktiskt, där matchmaking tog lite tid men fungerade förvånansvärt bra. Och där alla rewards faktiskt kändes relevanta. Vad är era erfarenheter? Kör ni IB i veckan, eller något annat?

Det är fredag dessutom, och Xür är tillbaka med en blandad kompott.

Twilight Garrison

Kroppsarmor för din titan som gör att du kan hoppa åt sidan och bakåt när man är i luften. För de som kan bemästra kontrollerna kan den här exoticen vara ovärderlig i PvP. Jag har använt den massor i Iron Banner i veckan, men har inte direkt haft så stora framgångar med den. Rekommenderas dock till alla som inte har den.

ATS/8 Arachnid

Snygg hjälm till din hunter som gör att Golden Gun håller längre och zoomar in lite mer. Golden Gun är alltid ett bra alternativ i både PvE och PvP, men den ökade inzoomningen kommer troligtvis inte göra varken från eller till. En helt godkänd exotic, men inte mer.

The Ram

Hjälm till din warlock som ger dig extra armor. Alltid bra att ha så klart. Lite osäker på hur den står sig nu för tiden mot till exempel shoulder charge eller två huvudskott med typ Hawkmoon, men jag föredrar en lite mer aktiv perk på mina exotic så jag väljer oftast något annat.

Hawkmoon

Apropå Hawkmoon, har du inte denna sedan innan så är det dags att köpa den från Xür i helgen. En klassiker som aldrig kommer gå ur tiden.

Ok det var allt, trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading