Den 6 maj är det dags för EA och DIC att visa upp nästa del i Battlefield-serien. Klockan 22.00 går de nämligen upp på scenen för att visa upp det som ska bli "the next milestone in the Battlefield franchise".

I reklamen för eventet (se nedan) nämns spelet inte som Battlefield 5. Kanske blir det en undertitel istället?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson