Det är i stort sett omöjligt att toppa förra veckans intensitet. Vår chefredaktör Andréas höjde både sin egen och vår puls när han kämpade i en timme mot första bossen. Han lyckades med nöd och näppe att klara bossen och därför slippa förödmjukelsen men kommer för evigt att vara förknippad med kaninhopp.

Därför lutar vi oss den här veckan tillbaka med lite Destiny och Robert styr istället skutan. Vi satsar på mycket snack om spelets nya uppdatering och vad vi tycker samt vad våra förhoppningar är för DLC-paketet i höst. Hinner vi så tar vi och går igenom lite spekulationer för Destiny 2. Är du ny som etablerad Destiny-spelare? Spelar ingen roll. Alla är välkomna och inga frågor är dumma, och kom för all del in och bara snacka skit med oss.

Streamen kör igång som vanligt klockan 20.00 ikväll söndag den 1/5 och håller på i en timme. Du hittar streamen på vår youtube-kanal eller i det här inlägget när vi dragit igång. Vill du ha en tillbakablick så finns Andréas stream här att se i all sin storhet. Hinner du inte se streamen ikväll? Ingen fara. Den hittar du i efterhand här!

Glöm inte att prenumerera på vår youtube-kanal för att inte missa något!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Destiny: Rise of Iron

Hur bra är sista expansionen till Bungies rymdäventyr?

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?